Skönt att få massage på jobbet

Är du intresserad av en njutbar paus på jobbet? Då kan du boka in att få en massagetid. Ta vara på rasten eller tiden då du har mindre att göra och bli avslappnad. Efter en tuff vecka på jobb och en stressig vardag, är det precis vad du behöver. Gör så att du orkar jobba och se till att motivationen inte försvinner.

Ta hand om din kropp

Om du har ett jobb där du står still mycket, promenerar mycket eller arbetar med tunga lyft, är massage extra viktigt. Det hjälper dig nämligen att ta hand om muskler, leder och spänningar i din kropp. Massage hjälper dig även att lindra smärtor och förhindra att de uppkommer igen.

En tid för massage ger dig även ett litet uppbrott från vardagen. Du lyxar till det och tillåter dig själv att få en behövlig paus. Det gör det enklare att komma tillbaka till arbetet och hålla motivationen uppe. Du får energi att ta hand om det du lagt undan och behåller din arbetsmoral. Genom att du som är chef tillåter dina medarbetare att boka in en tid för massage, kommer både den fysiska och psykiska hälsan öka, samt att arbetet blir bättre gjort. Läs mer här.